Tre Rättersmeny
Catering
Menu
Catering 3-Rättersmeny 1 -- 290kr/Person
Med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med citron- o oreganogräddsås, rostad blomkål och broccoli, saltwokade pumpafrön, nattbakad tomat, samt ugnsbakad färskpotatis med vitlök och örter
Catering 3-Rättersmeny 2 -- 345kr/Person
Med pepparrot och gräslök, sikrom och picklade lingon, på kavring samt fänkålsallad
Med rotfruktspytt, äppel-rosmarinsås, dragonolja och krossad potatis med schallottenlök och citrus
Med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch
Catering 3-Rättersmeny 3 -- 395kr/Person
Med basilikavélouté, brytbönor och gulbetor med citron och kallpressad rapsolja, picklad rödlök och kokt potatis med brynt smör och flingsalt
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Catering 3-Rättersmeny 4 -- 370kr/Person
Med svartpeppar-ruccolamousse, tryffel- och citronkräm, friterad kapris & krasse
Apelsinpenslag Havsabborre med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och sötpotatisrouille, grillad Pommes Fondant
På fransk chokladkaka med mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, marängsmulor
Catering 3-Rättersmeny 5 -- 540kr/Person
Ceviche på Havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med mörk vinbär- Merlotsås, svamp-rotfruktsauté, picklade vinbär, palsternackpuré, potatiskaka med brynt smör och Västerbottenost
Med lemoncurdmousse, italiensk maräng och hallonsås
Catering 3-Rättersmeny 6 -- 570kr/Person
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Med gräslök-chardonnaysås, stekt ostronskivling, humlebrässerad svartrot, kokt färskpotatis med dill och flingsalt
Med limemarinerade jordgubbar och mandelkaka
Catering 3-Rättersmeny 7 -- 640kr/Person
Med sallad på rimmad gurka, rättika, wakame och morot, sojamajonnäs och mangoketchup
Med rödvinsreduktion, haricots verts och confiterad morot och sotad schallottenlök, potatisgratin med vitlök och dijon
KRAFT: lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke