Catering från Andersson och Hambergs Event
Skräddarsydda Matlösningar för Alla Dina Behov
Söker du en erfaren och professionell catering för ditt nästa event? Hos Andersson och Hambergs Event finner du ett dedikerat team som brinner för att skapa minnesvärda och framgångsrika tillställningar.
Vi har omfattande erfarenhet av att arrangera allt från företagskonferenser och produktlanseringar till bröllop och privata fester. Vårt team har djup kunskap inom alla aspekter av catering, inklusive menyplanering, logistik och service. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och överträffa dina förväntningar.
Våra 3-Rättersmeny
Meny 1 -- 290kr/Person
Med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med citron- o oreganogräddsås, rostad blomkål och broccoli, saltwokade pumpafrön, nattbakad tomat, samt ugnsbakad färskpotatis med vitlök och örter
Meny 2 -- 345kr/Person
Med pepparrot och gräslök, sikrom och picklade lingon, på kavring samt fänkålsallad
Med rotfruktspytt, äppel-rosmarinsås, dragonolja och krossad potatis med schallottenlök och citrus
Med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch
Meny 3 -- 395kr/Person
Med basilikavélouté, brytbönor och gulbetor med citron och kallpressad rapsolja, picklad rödlök och kokt potatis med brynt smör och flingsalt
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Meny 4 -- 370kr/Person
Med svartpeppar-ruccolamousse, tryffel- och citronkräm, friterad kapris & krasse
Apelsinpenslag Havsabborre med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och sötpotatisrouille, grillad Pommes Fondant
På fransk chokladkaka med mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, marängsmulor
Meny 5 -- 540kr/Person
Ceviche på Havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med mörk vinbär- Merlotsås, svamp-rotfruktsauté, picklade vinbär, palsternackpuré, potatiskaka med brynt smör och Västerbottenost
Med lemoncurdmousse, italiensk maräng och hallonsås
Meny 6 -- 570kr/Person
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Med gräslök-chardonnaysås, stekt ostronskivling, humlebrässerad svartrot, kokt färskpotatis med dill och flingsalt
Med limemarinerade jordgubbar och mandelkaka
Meny 7 -- 640kr/Person
Med sallad på rimmad gurka, rättika, wakame och morot, sojamajonnäs och mangoketchup
Med rödvinsreduktion, haricots verts och confiterad morot och sotad schallottenlök, potatisgratin med vitlök och dijon
KRAFT: lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke
Menu
Canapéer/tilltugg Minimum 20 st per canapé
Med sikrom
i petit choux
Med honung och rostade nötter & frön, i pajskal
Vegetariskt
Med soja och mango-/chiliketchup
På pilgrimsmussla och räkor med chili, gurka och koriander
Med dill och senap på pumpernickel
På grovt rågbröd
På toast med hängd gräddfil och rödlök
med hoummos och tapenade på crostini
Veganskt
Menu
Dagens lunch
Tillval & efterrätt
servett, gaffel, kniv, glas, kaffemugg
Menu
Förrätter mars-sept Minimum 15 personer
Med morotshoummos, saltrostade frön, friterad kål och lime
Veganskt
med mousse på lax och pepparrot, regnbågsrom och friterad skocka (alt rostad rotselleripuré och algkaviar)
Vegetariskt
med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med surdesgrutonger och jätteräkor piri-piri el veg: sojabönor och friterad tofu piri-piri
Serveras på Brantans mörka dinkekbröd
Med pepparrot och gräslök, sikrom och picklade lingon, på kavring samt fänkålsallad
Med apelsin-rosmarinemulsion och krispiga primörer med späd spenat
Serveras med sojaemulsion, sallad på rättika, wakame och rimmad gurka med mangoketchup
lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Ceviche på havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med syltad svamp, havtornscurd och Västerbottenmousse, Breasolaflan samt späd sallad med lingonvinaigrette
Varmrätter sept-april Minimum 15 personer
Ratatouille demonterad, Tapenade, sötpotatisrouille och örtrostad färskpotatis
Vegetariskt
Med grillad gulbeta och zuccini, nattbakade körsbärstomater, basilikaaïoli och timjanrostad färskpotatis
Vegetariskt
med grön ärtmousse, salsa på svarta-, soja- och vita bönor med koriander och chili, brytbönor och rostade frön samt vegansk chilimajonnäs, röd linstabouléh.
Vegansk
Polentasockel med vårlök, sparris, pak choi och confiterad morot, balsamsky med kanel och ingefära.
Vegansk
Med rotfruktspytt, äppel-rosmarinsås, dragonolja och krossad potatis med schallottenlök och citrus
Med citron- o oreganogräddsås, rostad blomkål och broccoli, saltwokade pumpafrön, nattbakad tomat, samt ugnsbakad färskpotatis med vitlök och örter
Med basilikavélouté, brytbönor och gulbetor med citron och kallpressad rapsolja, picklad rödlök och kokt potatis med brynt smör och flingsalt
Med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och Sötpotatisrouille, grillad confiterad potatis
Med mörk vinbär- Merlotsås, svamp-rotfruktsauté, picklade vinbär, palsternackpuré, potatiskaka med brynt smör och Västerbottenost
Med gräslök-chardonnaysås, stekt ostronskivling, humlebrässerad svartrot, kokt färskpotatis med dill och flingsalt
Med rödvinsreduktion, haricots verts och confiterad morot och sotad schallottenlök, potatisgratin med vitlök och dijon
Efterrätter mars-sept Minimum 15 personer
Med inkokta björnbär, citroncurd och hasselnötscrunch
På fransk chokladkaka, mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, maräng
i glas med mousse på marcarpone och vit choklad med lime, citronkross
Med lemoncurdmousse, italiensk maräng och hallonsås
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Klassisk italiensk dessert i glas Mascarponekräm med savoiardikex i espresso, kakao och marsalavin.
Lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke
Brie de Meaux, Saint Maure och Napoléon med tomatmarmelad och tunt spisknäcke
Tårtor Minimum 15 personer
Tårta på passionsfrukt och vit chokladmousse med mascarpone, drömbotten med kokos
Hallonmoussetårta med citronmadeleinekaka och pistagenötter
Mörk choklad- och espressotryffel på fransk chokladkaka
Bailey-mjölkchokladmousse på brownie med mangokräm och maräng
Menu
Efterrätter Minimum 15 personer
Björnbär och kardemumma-hasselnötscrunch med citroncurd
i glas med mousse på marcarpone och vit choklad med lime, citronkross
italiensk maräng och hallonsås
rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
med mangoconcassé med chili, coulis på röda bär, maräng
lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke
Brie de Meaux, Saint Maure och Napoléon med tomatmarmelad och tunt spisknäcke
Tårtor Minimum 15 personer
Tårta på passionsfrukt och vit chokladmousse med mascarpone, drömbotten med kokos
Hallonmoussetårta med citronmadeleinekaka och pistagenötter
Mörk choklad- och espressotryffel på fransk chokladkaka med citrusconfiture
Bailey-mjölkchokladmousse på brownie med mangokräm och maräng