Festvåning
Tre Rättersmeny
Menu
Vegetariskt 3-rättersmeny V1 -- 520kr/Person
Med friterad skocka, rostad rotselleripuré och algkaviar
Vegetariskt
Med grillad gulbeta och zuccini, nattbakade körsbärstomater, basilikaaïoli och timjanrostad potatis Cherie
Vegetariskt
Amarettocrème med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch
Vegetariskt
Vegetariskt & Veganskt 3-rättersmeny V2 -- 520kr/Person
Med surdesgrutonger, sojabönor och friterad tofu piri-piri
Veganskt
Med vitlök, örter och olivolja, Polentasparmesanockel med sticklök, brytbönor, pak choi och confiterad morot, balsamsky med kanel och ingefära
Veganskt
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Vegetariskt
Veganskt 3-rättersmeny VV3 -- 555kr/Person
Med morotshoummos, saltrostade frön, friterad kål och lime
Veganskt
Med grön ärtmousse, salsa på svarta-, soja- och vita bönor med koriander och chili, svartrot och rostade frön samt vegansk chilimajonnäs, röd linstabboulèh
Veganskt
Med mörk chokladmousse och exotisk salsa, jordgubssirap
Veganskt
Festvåning Meny
3-Rättersmeny 1 -- 495kr/Person
Gubbröra på Matjessill på mörkt bröd med forellrom, gräslök och kokt ägg
med rotfruktspytt, äppel-calvadossås, dragonolja och ugnsrostad potatis
3-Rättersmeny 2 --- à 555kr
med mousse på lax och pepparrot, regnbågsrom och friterad skocka (alt rostad rotselleripuré och algkaviar)
med julienne på kålrabbi och morot, ruccolaemulsion samt potatispanna med lök och vinaigrett
Med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch och lemoncurd
3-Rättersmeny 3 -- 595kr/person
Med dill, citron och sikrom på dinkelbröd
Serveras med citronvinsås, svamp efter säsong, citroninkokt karamelliserad morot, haricots verts och picklad rödlök, kokt potatis med brynt smör och flingsalt
med lingon och kolakakor
3-Rättersmeny 4 --- 670kr/person
Serveras med sojaemulsion, sallad på rättika, wakame och rimmad gurka med mangoketchup
Serveras med saltbakade betor, pinjefrön och brytbönor, vitlöksbakade, blomkålscrème, plommon-rödvinsky, Pommes Fondant
Serveras på fransk chokladkaka med hallon-lakritscoulis och limemascarpone
3-Rättersmeny 5 -- 740kr/person
Serveras med tryffel- & citronkräm, rucccola-svartpepparmousse, friterad kapris & krasse
Serveras ,med sås på skaldjursfond med dragon och cognac, confiterad grillad rotselleri och Pommes Fondant
på Brownie med karamelliserat havre, marängsmulor och röda bärcoulis
3-Rättersmeny 6 -- 770kr/Person
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw samt friterad sötpotatis
Serveras med rödvinssås, nattbakad plommontomat med vitlök och olivolja, rostade rotfrukter och baconstekta bönor, fransk potatisgratäng med dijon och lagrad ost
lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke