Med friterad skocka, rostad rotselleripuré och algkaviar
Vegetariskt
Med grillad gulbeta och zuccini, nattbakade körsbärstomater, basilikaaïoli och timjanrostad potatis Cherie
Vegetariskt
Amarettocrème med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch
Vegetariskt
Med surdesgrutonger, sojabönor och friterad tofu piri-piri
Veganskt
Med vitlök, örter och olivolja, Polentasparmesanockel med sticklök, brytbönor, pak choi och confiterad morot, balsamsky med kanel och ingefära
Veganskt
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Vegetariskt
Med morotshoummos, saltrostade frön, friterad kål och lime
Veganskt
Med grön ärtmousse, salsa på svarta-, soja- och vita bönor med koriander och chili, svartrot och rostade frön samt vegansk chilimajonnäs, röd linstabboulèh
Veganskt
Med mörk chokladmousse och exotisk salsa, jordgubssirap
Veganskt
med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med Parmesan-vitlöksmajonnäs, sotad tomat, sticklök och rostad broccoli i örtolja, torkade oliver och timjanpotatis
Med pepparrot och gräslök, sikrom och picklade lingon, på kavring samt fänkålsallad
Sallad på rimmad gurka i gräslökolja, inlagd rotfrukter, bladspenat
Citron-dillsås med dragon
Kokt färskpotatis
Med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch och lemoncurd
Med dill, citron och sikrom på dinkelbröd
Med basilikaemulsion, halstrad gulbeta och ångad sparris med citron och kallpressad rapsolja, picklad rödlök och kokt potatis med brynt smör och flingsalt
med mousse på vit choklad och mascarpone, citroncrunch
Med svartpeppar-ruccolamousse, tryffel- och citronkräm, friterad kapris & krasse
Apelsinpenslad Havsabborre med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och sötpotatisrouille, grillad Pommes Fondant
På fransk chokladkaka med mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, marängsmulor
Ceviche på Havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med 3 sorters lök; sotad silverlök, confiterad purjolök och picklad rödlök, morotscréme med sherryvinäger, friterad sötpotatis och balsamsky. Grillad skiva bakpotatis
Med lemoncurdmousse, italiensk maräng och hallonsås
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw samt friterad sötpotatis
på sockel av
Klassisk italiensk dessert i glas Mascarponekräm med savoiardikex i espresso, kakao och marsalavin.
Med sallad på rimmad gurka, rättika, wakame och morot, sojamajonnäs och mangoketchup
Med rödvinsreduktion, haricots verts och confiterad morot och sotad schallottenlök, potatisgratin med vitlök och dijon
KRAFT: lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke